وبینار نگاهی متفاوت به دنیای غذا و شیرینی: قسمت اول غذای محلی

تعداد بازدید:۶۳

این وبینار در تاریخ ۱۵ شهریور ماه ۱۳۹۹ برگزار شد. در این وبینار ۴ نفر از اعضای انجمن علمی گردشگری و هتلداری (منیره طهماسبی پور، عادل رشیدی، روشنک رئیسیان و آرش زال) با مشارکت یکدیگر چند نمونه از خوراک های محلی به همراه پیشینه، خواص و مکمل ها و فیلم طرز تهیه را ارایه نمودند.

خوراک و شیرینی و نوشیدنی هایی که در این وبینار مطرح شدند به شرح زیل می باشند:

✓ کوفته تبریزی

✓ ترشی نازخاتون

✓ شیرینی کدونونه (کاکا)

✓ شربت پنیرک و شربت باستانی هوم